Föreningen behöver din hjälp!

Kampanjen Rädda Goiset pågår för fullt. Det finns flera idéer och förslag till hur intäkterna kan ökas. Men föreningen behöver hjälp för att kunna genomföra dessa aktiviteter. Mörrum Hockey behöver också hjälp i samband med sina matcharrangemang.

Här är några exempel på områden där kanske just du skulle kunna göra en insats, stor eller liten?

TV-Goiset är i stort behov av en eller flera tekniskt intresserade medhjälpare. I dagsläget tvingas föreningen ibland köpa in dessa tjänster, vilket kostar åtskilliga tusen per månad.

I samband med våra hemmamatcher vill vi gärna kunna erbjuda försäljning av till exempel popcorn, lotter och souvenirer. Vi behöver också bli flera entré- och publikvärdar. Eventuellt finns också ett behov i resultatservice.

Goisarvagnen är renoverad och redo att tas i bruk. Här finns i princip hur många användningsområden som helst. Vi vill kunna ställa upp vagnen överallt där folk samlas. Som utanför varuhus och under fiskepremiärer och festivaler. För att sälja hamburgare eller kaffe. Kanske bara för att göra reklam på stan inför hemmamatcherna. Eller för att träffa nya och gamla supportrar och snacka hockey. För att bjuda på kaffe och sälja säsongskort.

På sikt vill Mörrum Hockey kunna återuppta bingoverksamheten. Vi behöver då flera nya funktionärer, eftersom några riktiga trotjänare efter många års slit bestämt sig för att sluta. Tyvärr har spelandet minskat de senaste åren. Behovet av kringförsäljning har därför ökat. Exempel på sådan försäljning kan vara kaffe, fika och chokladhjul. Vi behöver någon som kan sköta detta.

Kan du tänka dig att ställa upp för Mörrum Hockey? Ditt åtagande behöver kanske bara handla om några timmar i månaden, eller vid något särskilt tillfälle eller arrangemang. Vi behöver all hjälp vi kan få. Hör av dig till föreningen!

Stig Andersson
[email protected]
0706-326122

Janne Mattsson
[email protected]
076-8814737

Per Konrad
[email protected]
0708-174647