Senaste nytt inför Köping hemma ikväll

Richard Melkersson gör ikväll sin första match som huvudansvarig för A-laget. Mörrum tar emot Köping i en mycket viktig match i Jössarinken.

”Känslan i truppen är jättepositiv. Vi har haft bra träningar på slutet och bygger vidare på Kallingematchen. Vi visade bra glöd, agerade som ett lag och var starka i egen zon”.

Richard Melkersson tror inte att publiken ska förvänta sig ett ”nytt” Mörrum efter tränarbytet.

”Det är bara nio matcher kvar, så det är svårt att hinna ändra på så mycket. Det handlar mer om att bygga vidare på det som är bra och kanske justera detaljer. Till exempel måste vi försöka hitta enklare lösningar för att minimera antalet pucktapp”.

Mörrums nye tränare har stor respekt för Köping, trots tabellplaceringen.

”Det är ett skridskoskickligt lag. De satte hård press på vårt mål senast vi mötte dem. Dessutom har de också bytt tränare. Jag har haft lite svårt att hinna få grepp på om och hur de ändrat något i sitt spel”.

Mörrum kommer till spel med sju backar och tolv forwards. Elton Möller är sjuk. Juniorbacken Kimi Harju (svensk rekordhållare i jägarvila!) plockas upp i A-laget, eftersom Filip Brahm är avstängd och Louis Vlahakis vilar tills vidare. Martin von Schoultz börjar mellan stolparna.

Matchen mot Köping blir den första av tre mycket viktiga matcher den här veckan. På lördag kommer Segeltorp på besök och på söndag Borås. Publikstödet blir som vanligt a och o. Mörrum Hockey har därför tagit fram ett erbjudande: se samtliga tre matcher för bara 150 kronor!

Matchpaket: Mörrum mot Köping HC + Segeltorps IF + Borås HC | Biljettkiosken

Lösbiljetter till Köpingmatchen köps här:

Mörrum Hockey mot Köping HC | Biljettkiosken