Sat 23 Oct 16:00
Hockeylag KÖP -
Hockeylag BOR -
Sun 24 Oct 16:00
Hockeylag FOR -
Hockeylag NSK -
Sun 24 Oct 16:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag SKÖ -
Sun 24 Oct 16:00
Hockeylag KUM -
Hockeylag ESK -
Sun 24 Oct 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag SUR -

Ny blek insats gav fjärde raka förlusten

Enköpings tunga försäsong fortsätter. På onsdagskvällen fick man åka hem från Eskilstuna med en 6-2-förlust i bagaget och man har nu fyra raka utan seger.

Senaste mötet lagen mellan vann Enköping komfortabelt med 5-0 men nu såg vi en helt annan matchbild i Lindens hemmarena Sméhallen.

Enköping började väldigt förtroendeingivande och etablerade direkt ett hårt tryck i Lindens anfallson och det reulterat också i ett tidigt ledningsmål. Johan Eek var påpassligt framme och rakade in en retur på Albin Olofssons skott.

Efter målet tog Linden över matchbilden och precis som vi sett de senaste matcherna så fick Enköping inte spelet att stämma.

Laget har svårt att få till ett samarbete mellan lagdelarna och försvarsmässigt lämnar man stora ytor långt upp i banan varför motståndarnas anfall kommer väldigt enkelt över banan.

Därtill visar ESK upp en förmåga att missa sina chanser. I Smehallen var det frilägen varvat med 2 mot 0 och 2 mot 1 och 3 mot…ja, nästintill ännu bättre lägen, Men hela tiden var det oskärpa i avslutet och chanserna rann ut.

ESK.s andra mål kändes mest som ett tröstmål när Adam Rachidi skjuter från blå och Albin Olofsson styr den i mål till 4-2.

Matchen slutar 6-2 och Enköping har för tillfället en bra bit upp till fjolårets fina form.

Närmast väntar dessutom en tuff bortamatch i Mariestad på söndag.

 


Linden-ESK 6-2 (2-1, 1-0, 3-1)

Målskyttar: Johan Eek, Albin Olofsson