Förändringar i ledarstaben till nästa säsong

Huvudtränaren Jussi Salo lämnar Väsby IK efter säsongen. Nu ligger vårt gemensamma fokus på att skapa det bästa tänkbara avslutet.

Väsby IK och Jussi Salo går skilda vägar efter säsongen. Det är är klubbens sportsliga ledning som har valt att göra en förändring. För att undvika spekulationer, och för att behålla fokus på det som väntar den här säsongen, har klubben, tillsammans med Jussi Salo, valt att gå ut med informationen redan nu.

– Vi har valt att göra en förändring på tränarsidan till kommande säsong och tackar VBK för god dialog och att de möjliggjort denna lösning för oss. Dialog med potentiellt nya tränare är redan igång och vi kommer att kunna presentera den lösningen efter avslutad säsong, säger sportchefen Tom Tärnström.

Väsby IK önskar Jussi Salo lycka till i framtiden, men först avslutar vi denna säsong på ett bra sätt tillsammans.

– Glädjande nog kan vi meddela att Jesper Kemi är klar för en fortsättning på tränarbänken. Han har verkligen tagit sig an rollen på bästa sätt och är en väldigt stor del i vår framfart denna säsong. Jesper är också delaktig i tillsättningen av den andra parten i nästa års tränarpar för att kombinationen ska bli den bästa, fortsätter Tom Tärnström.