Förlust mot Hanviken

Jämn tight första period där båda lagen sätter försvar först. Men Hanviken gör första målet efter 4.44 där Hampus Larsson får hugga in en retur ass P Karlsson samt D Nilsmats. Efter det så skapar Lindlöven en del chanser och trycker på men efter 16.08 så gör Hanviken även 0-2 genom Erik Palm som får bra läge i slottet och trycker upp pucken i krysset bakom Fryckan ass O Ståhl. Jämn period som Hanviken vinner med 0-2.

Andra perioden ser ut som den första, båda lagen spelar defensivt det som händer är att Lindlöven får spela 8 min i box play och det gör att Hanviken får ett momentum och har en del chanser. Men helt jämn period som slutar 0-0

Tredje perioden börjar bra för Hanviken som får in 3-0 efter 8 min genom Oskar Ståhl ass Franz Sjölund. Därefter skapar Lindlövens bästa spelare för kvällen Sebastian Falk en straff som Tobias Sjökvist ombesörjer på bästa sätt och det står 1-3. Men i bytet efter gör Hanviken 1-4 och matchen är klar, målskytt var Filip Karlsson ass Palm Almgren. Visserligen gör Carl Lindskog 2-4 ass Falk och Norberg med 4 min kvar men när Lindlöven tar ut Frykholm så gör Hanviken 2-5 genom Ludvig Almgren . 2-5 slutar matchen och det måste sägas att det är fullt rättvist