Thomas och Alexander Steen ansluter till Sundsvall Hockeys organisation

Det är med stor glädje vi kan meddela att Thomas och Alexander Steen ansluter till Sundsvall Hockeys organisation.

ALEXANDER STEEN NY SPORTANSVARIG

Alexander har en lång meritlista med över 1.000 NHL-matcher, närmare 170 SHL-matcher, samt en rad matcher i landslaget och juniorlandslaget. Karriärens sportsliga höjdpunkt var Stanley Cup-vinsten 2019.

Uppdraget är att utveckla Sundsvall Hockey sportsligt, både vad gäller spelar- och ledarrekrytering, men också att utveckla föreningens sportsliga strategi och utbildningsplan.

Alexander tillträder sitt uppdrag den 1 januari 2022, inför säsongen 2022/2023, men kommer redan under innevarande säsong att förstärka vår nuvarande Sportkommitté.

THOMAS STEEN NY ANSVARIG FÖR HOCKEYGYMNASIET

Thomas Steen blir ansvarig för Sundsvall Hockeys och Thoréns Business Schools hockeygymnasium.

Thomas har en gedigen meritlista, som spelare 950 NHL-matcher, 5 säsonger i SHL, samt en rad matcher för landslaget och juniorlandslaget. Han har också erfarenhet som tränare för MoDo och juniortränare inom Frölundas organisation.

Thomas har även arbetat med att utveckla ungdomar och juniorer i Kanada. Thomas har också under många år arbetat som scout för olika lag i Kanada.

Uppdraget i Sundsvall är att ansvara för Hockeygymnasieverksamheten och arbeta med våra juniorlag. I uppdraget ingår även att jobba med att utveckla föreningens ledare.

Tillträde sker måndag den 2 augusti.

Vi hälsar Thomas och Alexander hjärtligt välkommen till Sundsvall Hockey och Sundsvall och ser med förväntan fram emot vår gemensamma resa!