Kalmar hemma på söndag!

En intensiv vecka rundas under söndagen av när vi ställs mot Kalmar HC hemma på Smedjehov.

 

Den sista av veckans tre matcher spelas imorgon hemma på Smedjehov när Kalmar HC kommer på besök. Kalmaar vann sin match mot Nybro senast och vi har två segrar i bagaget den senaste mot Hanhals.

-Vi hade kunnat vinna med betydligt högre siffror än vad vi gjorde senast men vi hade lite svårt att få in pucken samtidigt som deras målvakt spelade bra. Men vi lyckades vinna matchen och ta tre poäng vilket är det viktigaste säger Pelle Gustafsson.

Förutsättningarna inför morgondagens match är nästintill densamma som senast mot Hanhals. Hur laget sen kommer att formeras bestäms först på matchdagen.

-Vi har nästintill samma lag som vi hade mot Hanhals, kul är dock att Isac Lagander är tillbaka igen och kommer spela imorgon. Hur vi sen formerar laget bestäms först på matchdagen. Men ser vi till det faktum att vi vann ganska övertygande senast så har vi alla förutsättningar för att göra rent hus denna veckan.

Vi hoppas att du vill komma och se matchen live på Smedjehov och stötta oss på plats. Till matchen anordnar vi ett digitalt Halva Potten-lotteri där varje lott kostar 20kr och du får köpa precis hur många lotter du vill! Swisha till 123 062 23 16 eller scanna QR-koden i bilden nedan.

Matchen går även att köpa på länken nedan!

KÖP MATCHEN HÄR!

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen