Inför den tredje semifinalen i Brandcode Center

I helgen spelades de två första semifinal-matcherna mellan Kalmar HC och Sundsvall Hockey nere i Småland och Hatstore Arena. Vi förlorar lördagens match med 0-4, men kommer ut med betydligt mer energi inför söndagens match där vi gör en klart bättre match spelmässigt. En relativt jämn match till trots så slutar även söndagens match med förlust (1-6) efter att Kalmar dragit iväg målmässigt tack vare några starka minuter i den andra perioden.

Under onsdagen vänder matchserien hem till Sundsvall och Brandcode Center där vi vet att vi är starka med vårat fantastiska publikstöd i ryggen. I samband med detta kör vi musik och grillar hamburgare utanför huvudentrén från kl. 18:00. Dessutom har vi 50% rabatt på samtliga matchtröjor i shoppen, samt även rabatter på andra utvalda produkter. Biljetter till matchen som börjar kl. 19:00 köper ni här.

Vi behöver alltså vinna onsdagens match för att hålla säsongen vid liv, men är långt ifrån uppgivna utan ser optimistiskt på uppgiften och ser framemot att se just dig på läktaren. Vid vinst väntar ny hemmamatch redan under torsdagen.

Tillsammans är vi starka!