Surahammar förlänger med Johansson och Thors

På lördagen stod det klart att såväl backen Marcus Johansson som forwarden Sebastian Thors kör ytterligare en säsong i Surahammars IF.

Det händer en hel del i Surahammars IF just nu. Sportchefen Jörgen Mähler har dagligen kontakt med både gamla och potentiellt nya förmågor till laget som ska försvara klubbens färger kommande säsong. Igår blev det klart med poängmaskinen Lukas Söderlund och idag signerades kontrakten med både Johansson och Thors för säsongen 23/24.

De hårt jobbande och skridskoskickliga killarna har tagit stora kliv de senaste säsongerna och gång på gång visat att de har talangen och attityden för att göra stor skillnad ute på isen. Vi fick ett kort snack med Sebastian Thors efter att kontraktet skrivits under och det var en nöjd forward.

– Jag trivs jättebra i sura så att förlänga kontraktet var inget att fundera på

Du har varit i klubben i två säsonger. Vad känner du kring såväl laget som din utveckling?

– Vi alla hade väl hoppats på att gå längre än vad vi gjorde förra säsongen såklart. Vi vet att kunnandet finns i gruppen. Det gäller att jobba vidare och vara konsekventa och göra jobbet för varandra varje dag

För den som inte riktigt har koll på Sebastian Thors. Vad skulle du säga är dina styrkor som spelare?

-Jag är en spelare som tar den rollen jag får och jobbar därefter. Jag försöker att alltid ha fart under fötterna och göra det så jobbigt som möjligt för motståndet.

Vi hälsar både Sebastian och Marcus varmt välkomna tillbaka till Surahallen efter sommaren. Två riktiga ”gnuggare” som aldrig gör en dålig match och allt som oftast gör sina lagkamrater bättre och skapar chanser med sitt hårda och uppoffrande jobb.