Storförlust i match 2, nu väntar vinna eller försvinna för BHF

MAR – BOR  (7-1) (swehockey.se)

Efter 4-1 förlusten under tisdagen så väntade ny match mot Mariestad i Mariestad under onsdagskvällen.

Eftersom play-off spelas i bäst av 5 så var det en viktig match som stod på spel.

15 minuter in i perioden gav BHF bort pucken och i spelvändningen så tog hemmalaget ledningen genom notoriske målskytten Jesper Lindén.

I slutskedet av perioden fick dock BHF in en kvittering efter en märklig puck som letade sig in i målet och 1-1.

Så länge var BHF med i matchen men sen tog det roliga slut. Först återgav Lindén sitt Mariestad ledningen med 2-1 och ett par minuter senare kom också 3-1.

BHFs Victor Ohlsson drog sedan på sig ett matchstraff efter en sen tackling mot huvudet och tumult ötbröt. BHF klarade dock av det 5 minuter långa numerära underläget men med 1 minut kvar kom 4-1.

I den tredje perioden hade BHF inget att sätta emot ett hungrigt hemmalag som återigen gjorde 3-0 i perioden och totalt 7-1.

2-0 i matcher till Mariestad så nu väntar en tuff uppgift för BHF som behöver vinna 3 raka matcher för att hålla liv i säsongen. Man spelar nu hemmamatch på lördag och vinner man den spelas också hemmamatch på söndagen. Vinner Mariestad någon av dessa 2 matcher så är säsongen över för BHF.