Mikael Aaro ny sportchef i Piteå Hockey

Efter 9 år som verksam i föreningen så valde Jonatan Glader att avsluta sin tjänst hos Piteå Hockey för att anta nya utmaningar. Nu står det klart vem som blir hans efterträdare då Mikael Aaro tar över hans uppdrag.

Fram till och med den 31 mars 2024 så kommer Aaro att axla rollen som sportchef utöver sitt uppdrag som huvudtränare för Piteå Hockeys a-lag.  

De huvudsakliga uppgifterna som sportchef kommer att gälla den sportsliga verksamheten för Piteå Hockeys representationslag. 

-Först och främst så är jag glad att ha fått det här förtroendet från föreningen. Det känns inspirerande och utvecklande att axla en större roll i föreningen. Idag ska jag tillsammans med tävlingskommittén ha ett första möte med mig vid rodret där vi ska dra upp linjerna för det fortsatta arbetet. Viktigt för mig är att alla känner en stor delaktighet i arbetet framåt.

Känner mig trygg med den nya rollen eftersom jag under mina år inom ishockeyn byggt upp ett stort kontaktnät med agenter, spelare och sportsligt ansvariga i många klubbar både inom Sverige och utlandet, säger Mikael Aaro.