Gedigen laginsats bäddade för 6:e raka segern!

* Vallentuna är med i kampen om top 3 placering * Måns Kruger stabil back i bortavaron av backtrion Tobias E, Jim J och Alexander S * Jonn Liebschner f-03 gör sin första poäng * Finn-Olsson gjorde mål nr 20 *

Vi vann matchen med 3-1, ett resultat som tidigare gäckat laget, men ikväll var det egentligen aldrig något snack om vem som skulle segra efter 60 minuters spel. Alla i rött Chippade in från första nedsläpp och kampade och krigade för varandra vilket gjorde det svårt för Enköping att komma till tals. Även om det var gästerna som gjorde 0-1 efter 7.53 i första perioden så kvitterar vi i PP1 i den trettonde matchminuten genom Dennis Finn-Olsson, som idag hade Larsson och Lehmann vid sin sida då Kruger vikarierade som back med lika spelskicklige Lucas E.
Och i den sista matchminuten i första perioden så gör Larsson psykologiskt 2-1 då det hade varit långa stunder av Enköpings dominans i anfallszon men utan att hota riktigt hett.
Så i den andra perioden så trummar Enköping på med sina tre femmor som snurrar runt rejält i sin anfallszon men ikväll har vi Haas som räddar nästan allt, 96,43%, grymt bra och en målvakt som vinner matcher med sitt lag. Efter 13.43 i den andra perioden så sköljer det riktigt kall luft över Enköpings press mot mål men Lukas Paulsson ville något annat då han påpassligt på Liebschners skott på benskyddet och ut på tejpen gör mål för tredje matchen i rad till seger resultatet 3-1. Sista perioden blir mer eller mindre en transportsträcka då Enköping inte tillåts att ta farliga avslut annat än från hörnen eller med fri sikt för Haas i målet.
Nu är det 4 matcher kvar för oss i spelet om topp tre och det spetsar verkligen till sig ytterligare. Förlusten idag för Enköpings del handlar nu mer om att titta neråt när det nu endast skiljer en poäng till jagande Sundsvall på sjunde plats med lika många spelade matcher, 13st.
Nu blickar vi mot Fredagens gratismatch mot Lindlöven hemma i vår Vikingaborg kl 19.00.
Du kommer väl och ser Riktig Hockey live på plats.??.