Colton Kalezic klar för HC Dalen

HC Dalen har idag gjort klart med den kanadensiska forwarden Colton Kalezic som senaste säsongen spelade i HA74. ”En riktigt vass högerskytt som öst in poäng de senaste säsongerna, säger Pelle Gustafsson.

 

HC Dalen har idag landat en riktig klassvärvning i den kanadensiska forwarden Colton Kalezic som senaste säsongen spelade i HA74 där han gjorde 23 poäng på 14 spelade matcher. Kalezic har tidigare spelat i bland annat Toronto Patriots där han gjort 114 poäng på 145 spelade matcher.

– Jag har haft ögonen på Colton under säsongen och poängskörden talar lite för sig själv och den har varit hög under flera år. Det är en riktigt vass högerskytt som trivs som center och jobbar stenhårt åt båda offensivt samt defensivt som vi kommer ha enormt stor nytta av. Så det ska bli väldigt roligt att få jobba med honom och han kommer säkert bli en publikfavorit på Smedjehov under vintern, säger Pelle Gustafsson.

Just nu befinner sig Colton hemma i Toronto men hälsar att han är väldigt glad över att få fortsätta karriären i HC Dalen och ser fram emot att få komma tillbaka till Jönköping som han gjort sig bekant med under tiden i HA74 och att få träffa spelarna och ledarna i laget.

Kontraktet med Colton gäller i ett år.

FAKTA / KALEZIC
Född: 990721, Toronto
Position: Forward
Skjuter: Höger
Längd / vikt: 189 cm / 86 kg
Tidigare klubbar: Mississauga Reps, Toronto Jr, Toronto Patriots, Tri-City Storm, HA74

Piotr Arvidsson
HC Dalen