Viktig information!

Här nedan följer viktig information för dig som ska besöka Renew Arena kommande säsong.

Den svenska hockeyfamiljen gör gemensam sak för att säkerställa trygga och säkra evenemang för vår publik och personal. Svenska Ishockeyförbundet, ihop med ligaorganisationerna SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan, jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt.

Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter, och vi följer alltid myndighetsrekommendationer. Med anledning av den av Säkerhetspolisen (SÄPO) höjda terrorhotnivån, införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang arrangerade i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan, Hockeyettan samt av Svenska Ishockeyförbundet. 

Detta innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare:

• Heltäckande visitation vid samtliga ishockeymatcher
• Utgång lika med hemgång
• Väskförbud med undantag för väskor med ett mått på max 40x40x20

Åtgärderna implementeras skyndsamt av samtliga arrangörer och gäller tillsvidare. Därför ber vi er att komma i god tid för att allt ska gå så smidigt som möjligt och att ni besökare ska hinna in i tid till nedsläpp.

Media
Systemkameror eller annan liknanden utrustning är ej tillåten att ta med in i hallen. Undantaget gäller fotografer eller annan arbetande press. Ansökan om ackreditering görs till mikael.einarsson@vasbyhockey.se. Godkänd ackreditering innebär att man får ta med sig kamera eller annan utrusning för mediabevakning, men man har eget ansvar att ha med sig väst i blå färg, gärna med text PRESS eller dyligt. 

Övrigt
Medhavd mat och dryck får ej tas med. Välling eller dylikt till småbarn är undantaget.