Rutinerad pjäs förlänger med ESK

Det går sakta men säkert framåt med lagbygget för Enköpings SK i ATG Hockeyettan. Nu har den rutinerade pjäsen Robin Nilsson valt att förlänga med klubben ytterligare en säsong och det innebär att man nu har nio spelare klara till kommande säsong.

Det är ingen överdrift att påstå att Robin Nilsson är rutinerad. Efter 173 matcher i Hockeyallsvenskan (med Västerås, Södertälje och Almtuna) har det blivit åtta säsonger och total 340 matcher i Hockeyettan, där han de fyra senaste säsongerna tillhört Enköping.

Och nu blir det alltså en femte säsong i den grönsvarta dressen också. Avtalet gäller på ett år och den här förlängningen tillhör såklart en av de allra viktigaste för klubben.

— Ja, den är ju en rutinerad pjäs vi kan addera till lagbygget, så det är klart att jag är glad. Riktigt kul att vi kunde komma överens, menar Enköpings sportligt ansvarige Fredrik Lindberg.

I tre av sina säsonger i ESK har Robin varit lagets bäste poängproducerande back. Efter tre raka som allra bäst blev han den gångna säsongen näst bäst bakom William Kaijser.

 

Se lagbygget inför säsongen 22/23 här >>