Hampus är tillbaka i ESK

Han tillhörde Enköpings lagbygge redan ifjol men lämnade tidigt in på säsongen. Men på måndagskvällen, strax innan laget officiella ispremiär, skrev Hampus Lindström på för en comeback i ESK.

Det blev inte riktigt som det var tänkt ifjol när backen Hampus Lindström lämnade hockeyallsvenska Vita Hästen till förmån för Enköping.

Efter blott sex matcher valde han att lämna för att istället ansluta till topplaget Väsby, där han stannade resterande del av säsongen och var med ända upp till kvalserien till allsvenskan.

Men den talangfulle Bålstasonen är nu tillbaka i pepparrotsstaden, förhoppningsvis för en längre sejour.

— Ja, man kan väl säga att det blir lite av en revansch för både Hampus och oss i ESK när han nu kommer tillbaka och förstärker vår backsida, menar Enköpings sportligt ansvariga Fredrik Lindberg.

21-åringen noterades för totalt 15 matcher i hockeyallsvenskan med Vita Hästen och har nu totalt 51 matcher i Hockeyettan, förutom sex matcher i ESK även tre i Östersund och 42 i Väsby.

Hampus är nu klubbens sjunde back på kontrakt. Ännu finns plats för kompletteringar både på anfalls- och försvarssidan i lagbygget.

— Det stämmer, vi är inte helt klara. Men vi har is i magen, vi vill att det ska vara rätt spelare som kompletterar på de sista platserna, menar Lindberg.

 

Klicka nedan för att se Enköpings lagbygge säsongen 22/23.

 

Bilden tagen under ESK:s ispremiär på måndagskvällen. Backen Hampus Lindström skrev på kontraktet bara någon timme innan. Foto: Håkan Hagman