En ketchupeffekt vore synnerligen välkommen

Måltorkan är nästintill total för Enköping i årets upplaga av Hockeyettan och inför söndagens bortakamp mot Strömsbro är målproduktionen nästintill viktigare än poängen.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang utan bindningstid för 279 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Man har blivit nollade hela fyra gånger och i ytterligare fyra matcher har man lämnat isen med bara ett enda mål i protokollet. Det har verkligen inte varit någon målfest för Enköping hittills den här säsongen-

Visst lever fortfarande det teoretiska hoppet om en Alletta till jul, men rent praktiskt är sådant avancemang väldigt långt bort.

Till söndagens bortamatch mot Strömsbro uppe i Gävle känns därför målproduktionen viktigare än att ta poäng i matchen.

En ketchupeffekt vore synnerligen välkommen.

Senaste mötet mot Strömsbro på hemmais är den match man faktiskt producerade mål. Hela 5-1 vann man med den gången, men tyvärr föll man snabbt tillbaka i gamla synder och alla matcher som spelats sedan dess har varit målfattiga hisotorier (möjligen med undantag av 3-1 segern borta mot Huddinge).

Men målchanser skapas, i mängder! Att bli nollade senaste mot Vallentuna var ett bra exempel på hur det sett ut till stora delar den här säsongen. I två perioder äger man spelet och skapar målchans efter målchans, men pucken hittar inte in!

I de fem matcher som nu återstår av grundserien, varav den närmaste alltså i Gävle ikväll, gäller det att bryta den negativa måltrenden och börja producera.

Att skrämma iväg målspöket innan grundserien är avslutat kan vara en viktigt detalj inför nästkommande serie.


Strömsbro IF – ESK Hockey
PLATS: Testebo Arena, Gävle
DAG & TID: Söndag 27/11 kl 16:00

STREAMA MATCHEN>>
LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>


Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)