Enköping värvar forward från Surahammar

Ytterligare en forward är nu klar för spel med Enköping resterande del av säsongen. Från Surahammar hämtar man in 23-årige Lukas Henze och det är ännu en spelare man sätter stor värde på att få in i gruppen.

Lukas Henze är bördig från Västerås och är nu inne på sin fjärde säsong i Hockeyettan. De två första var i Lindlöven, där han producerade strax under 0,5 poäng per match, och de två senaste säsongerna – eller en och en halv säsongerna för att vara exakt – har han varit i Surahammar och där har han presterat lite mer än 0,5 poäng per match.

Och det är en spelare som sportchefen Fredrik ”Limpan” Lindberg hoppas ska producera i grönsvart.

— Lukas är en stor och starkt spelare med bra skott, kort sagt en spelare som vill vara med och bidra i produktionen och det är ju precis vad vi behöver, förklarar ”Limpan”.

Sedan grundserien avslutats har ESK därmed aktiverat backen Fredrik Lundin, som gör comeback, skrivit A-lagskontrakt med junioren Leo Krantz och nu idag värvat in Viktor Burman från Kiruna och Lukas Henze från Surahammar.

Men det kan komma mer. ”Limpan” är ute och spejar efter ytterligare något komplement till truppen och de närmaste dagarna lär utvisa om det blir något napp.

 

Lukas Henze på Eliteprospects >>