”Sexpoängsmatch” i Vallentuna på onsdagskvällen

Onsdagskvällen bjuder på en viktig ”sexpoängsmatch” mellan Vallentuna och Enköping i Hockeyettan Norra Vår. Det är en match mellan tabelltvåan och tabellsjuan, där det skiljer bara två (!) poäng mellan lagen inför matchen.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Eftersom det är de tre främsta lagen som går vidare till slutspel så är det tämligen rafflande ställning i Hockeyettan Norra Vår när vi nu passerat halvvägs in i serien. Mellan ledande Wings och sjuan Enköping skiljer just nu bara fyra poäng.

Som god tvåa är Vallentuna och upp till den positionen har Enköping, inför onsdagens möte lagen mellan, blott två poäng.

Senaste mötet i Bahcohallen var historisk för Enköping. Man bröt då en nio matcher lång förlustsvit i och med 6-3-segern den gången och matchen blev också ett avstamp på en svit med många bra matcher.

Men hur är dagsformen egentligen? Efter helgens två hemmaförluster, mot Örnsköldsvik och Teg, finns det fog för den frågeställningen. Framförallt efter söndagens 0-6-förlust, där gästerna ledde med 2-0 redan efter 48 sekunder.

Hos Vallentuna måste Enköping få bukt med skyttekungen Gustav Jansson. Med sina 21 gjorde mål hittills är han näst bäst i hela Hockeyettan, samtliga serier inräknade. Det lyckades ESK bra med i senaste mötet, där Jansson gick helt poänglös av isen.

 


Vallentuna – ESK Hockey
Plats: Vallentuna ishall
Tid: Onsdag 1/2 kl 19:00

STREAMA MATCHEN >>

LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>