Forshaga jagar vårseriens första seger: ”Vill få till offensiven”

Efter att ha stått över omgång 4 i vårserien är det ikväll dags för match igen. Kvällens gäster i Ängevi Ishall är Malungs IF som har startat vårserien starkt med tre segrar och en förlust och ligger förnärvarande på en tredje plats i serien med 12 poäng. Hemmalaget har som bekant startat vårserien mer blygsamt och jagar fortfarande sina första spelpoäng och är nu på en femteplats med sina fem bonuspoäng som man fick med sig från höstens serie. Är det dags för den första vinsten nu?

Sett till de tidigare mötena i höstas så har båda matcherna fått avgöras efter ordinarie speltid. Den första vann Malung efter straffar och den andra vann Forshaga i sudden, så det pekar på att kvällens drabbning också kommer att bli jämn och spännande.

Ledarstabens analys på hur man ska vinna matchen:
-“Ny hemmamatch väntar, nu mot ett Malung som startat serien på ett positivt sätt, så det gäller att vi är påkopplade och redo från första nedsläpp. Vi kommer behöva komma upp i en hög tävlingsnivå samtidigt som vi vill få till det offensiva spelet på ett bättre sätt för att ge oss chansen att göra fler mål än hittills. Hoppas vi ses i hallen!”

 

 

Matchen sänds även på nätet, http://live.hockeyettan.se/livestream?id=24625.

 

:: Kim Jemail