Enkronasmatch

 

                                       

 

 

HEJ KÄRA PARTNER & SPONSOR

Under någon del av seriespelet brukar vi genomföra en så kallad 1-kronasmatch. Förra säsongen blev det inte möjligt att genomföra FIF-kronan, som tidigare arrangerats i över 10 år i rad. Vi tar nu nya tag denna säsong och hoppas att arrangemanget ska kunna genomföras. För oss som förening är arrangemanget en av våra största intäktsmöjligheter, samtidigt är det ett unikt tillfälle att ge publiken ett tillfälle att gå på hockey gratis och att skapa en hockeyfest.

16 Mars hemma mot Borlänge HF kommer nu FIF-kronan att gå av stapeln.

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HJÄLPA TILL OCH FINANSIERA DENNA MATCH?

Vi vänder oss därför nu till er partners och sponsorer och hoppas ni vill hjälpa oss och stötta oss. FIF spelar nu i Allettan för andra gången och för andra året i rad med möjlighet att nå playoff, vilket även skulle kunna avgöras denna match. Stöd föreningen genom att fylla i blanketten, swisha valfri summa eller gå in på tickster och bidra, antingen med ett fast belopp eller en valfri summa per åskådare.

 

Swishnr: 123 149 38 73, märk swishen med enkronasmatchen

Tickster: https://secure.tickster.com/sv/2nyaf040x4ffmng/gl468ujz4ltxnh1/products

 

Blanketten kan lämnas i postlådan på framsidan av ishallen eller på Forshaga Ifs kansli, alternativt skannas in och skicka till [email protected]