Vill du hjälpa till att utveckla våra TV-sändningar?

Snart står en ny säsong för dörren och då återupptar vi succén med våra TV-sändningar från Hockeyettan. Därför söker vi nu dig som vill vara med och göra våra sändningar ännu bättre.

Det är nu två år sedan vi började sända Surahammars alla hemmamatcher i Hockeyettan Västra via vår playkanal.

https://play.staylive.se/surahammarif

Responsen har varit överväldigande, antalet köpta streams ökar stadigt och våra sändningar har därigenom blivit en viktig marknadsförare och inkomstkälla för föreningen. Nu vill vi ta nästa kliv och göra sändningarna ännu bättre, intervjuerna fler och skapa en mer proffsig känsla kring såväl Surahammars IF som TV-produktionen.

Därför söker vi nu dig som är över 18 år och har ett stort intresse av videoproduktion i allmänhet och ishockey i synnerhet. Du bör också ha ett utpräglat teknikintresse och ett vårdat språk. Som en i vårt team är du en ambassadör för föreningen och din insats är viktig i arbetet med att stärka bilden av Surahammars IF. För oss är det viktigt att du har rätt attityd till uppdraget och att du är prestigelös och flexibel.

Förutom våra livesändningar (1–2 per vecka) så strävar vi efter att succesivt utöka med inspelade intervjuer, reportage från träningar och inför-matchen-intervjuer i våra sociala medier. Allt detta kan du få bli en del av.

Vi är i dagsläget tre tappra som driver TV-teamet vecka efter vecka och det är alldeles för sårbart. Dels hindrar det oss från att ta nya kliv rent tekniskt och upplevelsemässigt. Dessutom blir vi väldigt sårbara vid sjukdom eller annan frånvaro. Du behövs!

Arbetet i vårt glada gäng är helt ideellt. Vi i Surahammars IF tillhandahåller förutom säsongskort till var och en i gänget även all utrustning som krävs. Vi kommer så klart också utbilda er på utrustningen och de sändningsrutiner som krävs för att få till en proffsig och tilltalande produktion.

Låter det spännande? Har du intresset, tiden och orken att bli en i vårt gäng? Går du sista året på gymnasiets mediaprofil? Sitter du hemma i soffan med en dröm om att bli nästa Niklas Holmgren, eller vill du sköta grafik och teknik under våra sändningar?

Vad väntar du på? Hör av dig redan idag!

E-post:  mattias.forsberg@surahammarsif.se

Telefon: 076-103 35 23

 

Sponsra våra TV-sändningar?

Är du företagare och vill hjälpa oss att bli bättre samtidigt som du får synas i våra sändningar? Vi skulle nämligen behöva sponsring till en bra laptop med hög prestanda för att säkerställa kvalitet i utsändningen och enkel redigering av highlights m.m.

Vi kan som motprestation erbjuda dig och ditt företag att under fem matcher i vinter få vara matchsponsor i TV-sändningen. Då får ni en reklamjingle/film inför matchen och mellan varje period. Intresserad? Hör av dig bums! Först till kvarn.

Text: Mattias Forsberg