Förköp till matchen mot Hanviken

På söndag den 20 september kl. 16:00 spelar Sura sin andra hemmamatch mot Hanvikens SK. Förköp gäller och antalet publikplatser är begränsade.

Eftersom det är speciella förutsättningar som gäller nu under Coronapandemin och vi bara får släppa in totalt 50 st åskådare så är det endast förköp som gäller till matchen.

Alla besökare måste ha en förköpt biljett! Säsongskort gäller inte. Inte heller anhörigas VIP-biljetter. Vi kommer inte heller släppa in ungdomar gratis. 50 personer är max antal besökare, och för att få ta del av matchen måste du boka och betala din biljett i förväg. Mer info nedan.

Det fungerar så här att boka biljett:

Ni mailar in er beställning av biljett till sif@suravision.se Skriv namn och telefonnummer på den eller de personer som skall ha biljett (max 2 personer per mail).

När ni fått ett mejlkvitto på att er beställning är mottagen så swishar ni 100 kr per biljett på följande swishnr: 123 590 46 77.

Skriv namn i meddelandefältet. Kom ihåg! Max två biljetter per mail och person gäller. Vid 50 st beställda biljetter, så är det stopp. Lista på dem som köpt biljett kommer att finnas i entrén.

Kom i håg att hålla avstånd i kön in till Surahallen, och kom i håg att följa Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer

Hälsar

Surahammars IF styrelse

PS. Precis som tidigare år så kommer vi livesända Surahammars samtliga hemmamatcher via vår playkanal på Hockeyettan.se. Det här innebär att du som tyvärr inte lyckas knipa åt dig någon av de 50 biljetterna, ändå kan köpa och streama matchen live hemifrån. Mer information om hur du köper vår livestream kommer på Surahammars IF:s Facebooksida senare i veckan. DS.

Text: Staffan Hesselbäck