Information och biljetter till onsdagens match (22/9)

BILJETTER OCH INFORMATION INFÖR TRÄNINGSMATCHEN MOT HC DALEN ONSDAG 22/9 KL. 19.00

BILJETTER: Biljetter kommer gå att förhandsboka i första hand via mail till kansli@mariestadbois.se eller i nödfall via telefon 0501-12233 (kontorstid, vardagar). Skriv namn, antal biljetter och vilken sektion ni vill ha dem på. Ni får ett bekräftelsemail på om ni har fått biljetter eller inte. Betalning sker vid ankomst till ishallen via swish eller kontant. Bokning av biljetter är bindande. Entréerna öppnar kl. 18.00.

Sittplats: Vi kommer att ta in max 300 personer på sittplats. Entrén kommer att vara på kortsidan av ishallen (mot tennishallen). Ni får sitta max 2 st ihop från samma sällskap och endast på de stolar som inte är blockerade/maskerade.

Ståplats “hemmasektion”: 50 biljetter och entrén är via nya dörren in till kansliet.

Ståplats “bortasektion”: 50 biljetter och entrén är på baksidan (kortsidan ) av ishallen.

Ishallen kommer att vara indelad i 3 sektioner som är avskärmade och separerade från varandra. I varje sektion kommer det finnas tillgång till enklare kiosk och toalett.

Pris: 100 kr/biljett, barn upp till 12 år 50 kr. Betalning sker med swish eller kontanter.

Tänk på att visa hänsyn och hålla avstånd både i och runt ishallen.

När biljetterna till en sektion är slut meddelas det via våra medier. Skulle det finnas biljetter kvar så säljs de vid ishallen på matchdagen. Detta meddelar vi också via våra medier i så fall.

Vi följer Folkhälsomyndigheten och Regeringens restriktioner och rekommendationer!