Hjulafton i helgen – hjälp Anders att hjälpa Goiset!

Det väntas ruskväder torsdag och fredag. Men till helgen klarnar det upp, solen kommer fram och våren gör sitt intåg! Vad passar då bättre än att byta till sommardäck? Detta görs med fördel hos Mas Transport under kommande lördag och söndag. Mörrum Hockey finns på plats hos Mas Transport och bjuder på kaffe och korv. Kostnaden för hjulskiftet, korven och kaffet är 400 kronor. Hela den summan går till Rädda Goiset. Så förena nytta med nöje i helgen. Få hjulen bytta och gynna samtidigt klubben i våra hjärtan!

Anders Svensson, som äger Mas Transport, kommer att ha drop-in, men för planeringens skull ser han helst att man bokar tid. Han kommer att ha öppet 8-17, både lördag och söndag. Bokningen görs enklast på telefon 0733-357560.

Adressen är Ronnebyvägen 334, som ligger i närheten av östra infarten till Karlshamn.

Mas Transport startade sin verksamhet 2014 och deras huvudsyssla är rundvirkestransporter för Södra. Hösten 2022 började en däckverkstad växa fram som går under samma bolag men har ett annat namn utåt: Mas LV & Entreprenad Däck. Företaget arbetar med allt från personbilsdäck till riktigt stora däck, som till traktorer och skogsmaskiner.