Ytterligare ett nyförvärv

Ytterligare ett nyförvärv in i laget: Oskar Byström, back.

Oskar född 2001 har KB65 som moderklubb och tillbringade sin juniortid i MODOs organisation. Efter juniortiden så har det blivit spel i Hockeyettan med Örnsköldsvik, totalt 109 matcher. Nu väntar alltså spel i Strömsbro kommande vinter.

Oskar om sig själv: En back med hyffsade offensiva kvalitéer och bra spelförståelse. Valet föll på Strömsbro då jag har fått känslan av att det är en väldigt bra klubb på alla sätt. En klubb som har höga ambitioner som gjorde att det kändes rätt helt enkelt. Förväntningar på kommande säsong är att det vore väldigt kul att ta sig till Allettan. Det känns också rimligt. Efter det ta oss så långt som det bara går. När det inte är hockey på schemat så kollar jag väldigt mycket på fotboll på fritiden.

Sportchefens kommentar: Oskar är en allround back med bra storlek. Han kan spela fysiskt om det behövs men hans största styrkor ligger i det offensiva spelet. Med sin rörlighet och skridskoåkning samt fina passningsspel kommer han att bli en ruskigt fin tillgång i vår backuppsättning i vinter.

Stort välkommen till Rallarbo Oskar.