Jaeden Martin förstärker Dalen!

HC Dalen går in i en period med viktiga matcher där varje poäng är viktig i jakten på allettan. Då gäller det att hamna bland topp fem innan juluppehållet. Sedan tidigare har vi lånat in Sebastian Ehrenflod vilket inte längre är möjligt då han nu är borta på grund av skada.

Istället står det nu klart att HVs J20-kapten Jaeden Martin lånas in en kortare period och ansluter redan till kvällens träning.

-Jag känner Jaeden sedan en tid tillbaka och nu när Ehrenflod är skadad så är detta en perfekt lösning. Jaeden är en stark back som vi kommer få oerhörd nytta av. Vi måste stärka upp nu då vi har viktiga matcher framför oss, tanken är att han ansluter idag och är med och spelar söndagens match mot Troja, säger Pelle Gustafsson.

Jaeden Martin tycker det ska bli kul att få spela seniorhockey igen som han senast gjorde med IK Oskarshamn.

-Oerhört kul att få spela seniorhockey igen. Vi är spellediga denna veckan och Pelle hörde av sig till mig då Ehrenflod är skadad. Jag är en fysisk tvåvägsback med fokus på defensiven. Jag har inte spelat med Dalen tidigare, så det ska bli roligt att få möjligheten att prova på detta och seniorhockeyn igen, säger Jaeden Martin. Fakta om Jaeden hittar ni här.

Lånet gäller veckan ut.

Piotr Arvidsson