Pierre Osbeck ny ungdomsansvarig i HC Dalen

Pierre Osbeck blir ny ungdomsansvarig i HC Dalen där hans främsta roll initialt är att tillsammans med Junioransvarige Axel Kinell strukturera upp grunden i föreningen dvs verksamhetspolicyn.

 

Pierre Osbeck gick Hockeyskolan tillsammans med Marcus Denke och Niklas Gustavsson som båda är kvar inom föreningens ungdomssektion där Pierre nu kommer att axla rollen som ungdomsansvarig.

–  Jag gillar utveckling och vill att föreningen ska komma framåt med våra ungdomar. Min främsta roll initialt är att tillsammans med Junioransvarige Axel Kinell strukturera upp grunden i föreningen dvs verksamhetspolicyn. Sedan är tanken att vi ska bli tydligare i vår kommunikation mellan lagen internt men även externt. Vi har en viktig uppgift att fylla på med nya ungdomar som vill spela i HC Dalen då vi har ett tapp de senaste åren som vi nu måste hitta nya spelare till föreningen. Här kommer samtliga få hjälpa till när det väl är dags för rekrytering då vi i år inte längre får hjälp av Svenska Hockeyförbundet utan det ligger på oss själva i föreningen.

–  Jag är även ansvarig för det nya bytet av medlemsregister som vi snart rullar igång. Vi byter Laget.se till SportAdmin under sommaren. Något som kommer bli ett lyft kring olika saker, men bland annat att vi nu kommer kunna erbjuda våra sponsorer en möjlighet att ge våra medlemmar rabatter eller liknande. Mer om detta kommer ni kunna läsa om på nya föreningssidan som är under uppbyggnad.

FAKTA/OSBECK
Namn: Pierre Osbeck
Född: 1978
Bor: Taberg
Familj: Fru, 2 barn
Moderklubb: HC Dalen

Piotr Arvidsson
Media och kommunikation
HC Dalen