STÖTTA VÅR KLUBB GENOM HEMMAVINSTEN!

Det har knappast undgått någon att även idrotten drabbas hårt av Corona. Uteblivna arrangemang gör att man tappar inkomster, pengar som är oerhört viktiga för att vi ska kunna hålla igång vår verksamhet. Samtidigt blir det sannolikt svårare att få in sponsorpengar, eftersom många företag också har det tufft ekonomiskt dessa tider. Aldrig har det varit viktigare att stötta sin lokala förening. Många är redan med i Hemmavinsten och bidrar till vår verksamhet. NU hoppas vi att du också vill vara med.

Därför vänder vi oss till dig som medlem/supporter och hoppas att du vill vara med och hjälpa vår förening.
Genom att teckna en lott i det lokala lotteriet Hemmavinsten, stöttar du klubben med ca 42 kronor i månaden per lott. Dessutom har du chans att vinna både större och mindre priser. Varje månad sker två dragningar som publiceras på hemmavinsten.se. Högvinsten brukar ligga på cirka 70 000 kronor vid varje dragning.

Hemmavinsten fungerar som en prenumeration där varje lott kostar 100 kronor i månaden. 40 kronor per såld lott går till prispotten. Föreningen som säljer lotten får i sin tur mellan 34 och 42 kronor per lott och månad beroende på hur många lotter klubben säljer. Dessutom går 0,50 kr per lott till den klubb som sålt den vinnande lotten. Hemmavinsten är ett väl inarbetat lokalt koncept sen 10 år tillbaka och är tryggt för oss.

Den lokala idrotten är oerhört viktig för våra ungdomar, för folkhälsan och för samhället i stort. Idrotten ger möjlighet till meningsfull fritid, personlig utveckling och ett sunt liv. Men föreningslivet drivs av ideella krafter och verksamheten kostar. Därför hoppas vi att du vill vara med och bidra, så att vi kan fortsätta att ge våra ungdomar en aktiv och meningsfull fritid.
Gör din beställning på http://jonkoping.hemmavinsten.se/bestall_lotter

Läs mer om Hemmavinsten