Sun 17 Jan Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag MÖR 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag VIM 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag MAR 0
Hockeylag VIS 6
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HUD 7
Hockeylag SKÖ 4
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag NYB 5
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag KAR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag DAL -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag NYB -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag TRO -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag MAR -

Per Gustafsson förlänger med HC Dalen

Per Gustafsson har i dagarna förlängt sitt kontrakt med HC Dalen i ytterligare två säsonger. Det nya kontraktet sträcker sig fram till och med säsongen 22/23. (Foto: Marcus Vilson)

Gustafsson tog över som huvudtränare i HC Dalen efter Johan Lindbom säsongen 2015/16. Med ett nyskrivet tvåårskontrakt så blir det hela åtta år som huvudtränare i HC Dalen för Per Gustafsson som blivit känd för sina långa sejourer, inte minst i HV71 där han spelade i hela 19 säsonger.

—Det har varit en rolig men ingen snabb resa för att ta oss dit vi är idag. Men under de senaste säsongerna så har vi visat tydliga framsteg vad vi inte bara i A-laget utan med föreningen. Allettan har hela tiden varit målet och det är på den nivån vi ska vara, att spela mot dom bästa, vilket ska bli riktigt roligt.

En stor anledning till att Per Gustafsson väljer att förlänga sitt kontrakt är att klubben valde att ta in Daniel Josefsson som assisterande tränare inför säsongen:

—Vi kompletterar varandra väldigt bra och man märker tydligt vilken skillnad det gjort för laget sedan Daniel klev in i båset. Den expertis som Daniel har kring fysisk träning och sättet han lyft in detta i laget har vi verkligen fått se hos killarna under hösten. Så att få möjligheten att fortsätta arbetet tillsammans med Daniel ska bli väldigt roligt och är självklart en stor del i att jag blir kvar i Dalen under ytterligare två år.

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen