Sun 17 Jan Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag MÖR 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag VIM 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag MAR 0
Hockeylag VIS 6
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HUD 7
Hockeylag SKÖ 4
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag NYB 5
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag KAR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag DAL -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag NYB -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag TRO -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag MAR -

Daniel Josefsson inför HC Dalen-IF Troja/Ljungby

På onsdagskvällen är det dags för årets första hemmamatch när IF Troja/Ljungby kommer på besök till Smedjehov. Premiären i Allettan slutade med en övertygande 1-6 seger mot Visby/Roma där spelet i powerplay visade sig starkt med fyra mål.

 

En stark insats och övertygande spel i numerärt överläge blev nyckeln till segern i premiären mot Visby/Roma. Nu väntar årets första hemmamatch när IF Troja/Ljungby gästar Smedjehov under onsdagskvällen och det finns mycket att ta med sig ifrån matchen mot Visa/Roma enligt Daniel Josefsson.

-Vi gjorde en väldigt bra match mot Visby/Roma där vi var påkopplande från början. Framförallt så gjorde vi det bra defensivt vilket gjorde det enklare för oss att spela upp pucken och spela ett enklare spel. Så försvarsspelet är något som jag är väldigt nöjd med efter matchen mot Visby/Roma

I den södra Allettan så är varje match lite av ett toppmöte där IF Troja/Ljungby på förhand ses som ett av topplagen. Efter tidigare möten i den södra Hockeyettan så har man scoutat laget väl och vill rida vidare på den positiva vågen från vinsten i premiären.

-Det gäller att vara lika påkopplade som vi var mot Visby/Roma och spela ett lika bra försvarsspel.Troja/Ljungby är ett bra lag som ska bli roligt att möta, vi vet att vi har ett bra grundspel och får vi det att stämma som förra matchen så ser det bra ut för våran del inför imorgon. Vi kommer med samma trupp som senast men hur vi sedan formerar femmorna beslutar vi först under morgondagen.

Stöd oss gärna genom att köpa en Soffbiljett! Swisha 50 kr till 123-102 17 73, då ingår en Halvapotten-lott värd 20kr. Matchen ser du på Hockeyettan Play.

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen