Sun 28 Feb Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag MAR 0
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag HUD 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag SKÖ 1
Mon 01 Mar Slut
Hockeylag VIM 2
Hockeylag NYB 4
Wed 03 Mar 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag DAL -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag KAR -
Hockeylag MÖR -

Inför Mörrum med Per Gustafsson

HC Dalen reser idag till Mörrum i hopp om att vända den negativa trenden laget haft på senaste tiden med tre förluster i rad.

 

Dalen har ångat på i både grundserien och även i den södra Allettan men mot slutet har laget varit nere lite i en svacka och dragit på sig tre förluster i rad. Två av dessa har dock varit med uddamålet där dessutom en var efter straffavgörande. Senaste matchen mot Vimmerby föll man dock med 3-6. Den förlust där resultatet inte speglade matchen enligt Per Gustafsson:

-Vi startade riktigt starkt men framförallt så var vi starka i inledningen av den andra perioden vilket var kul att se och något som vi tar med oss in till matchen idag. Vi gjort lite misstag där vi lät Vimmerby komma in lite för enkelt framför vår kasse och det var där målen skedde, detta har vi inte bjudit på tidigare så det får vi ta med oss.

Mörrum står för motståndet idag och HC Dalen är hungriga på att studsa tillbaka och bli ett vinnande lag igen men då gäller det att gå tillbaka till grunderna enligt Pelle:

-Vi måste tillbaka till grunderna där vi börjar bakifrån med ett bra och tryggt försvarsspel och därifrån bygger vårt anfall. Vi måste se till att få rent framför vår egen kasse och inte bjuda på några enkla mål vilket vi bjöd på senast. Vi har det i oss och det vet vi om så det gäller bara att plocka fram det igen så har vi god chans att kliva på vinnarspåret igen.

 

Stöd oss gärna genom att köpa en Soffbiljett! Swisha 50 kr till 123-102 17 73, då ingår en Halvapotten-lott värd 20kr. Matchen ser du på Hockeyettan Play.

Martin Thörnberg, supporterspelaren! Vi har som önskan att behålla Martin Thörnberg i Dalen resten av säsongen och då behöver vi ert stöd. Swisha valfritt belopp (eller scanna QR-koden) till 123 394 29 35 & märk med Supporterspelaren.

Piotr Arvidsson
Media & Kommunikation
HC Dalen