HC Dalen skriver kontrakt med Martin Thörnberg

Genom supporterspelaren och med stor hjälp av Axelent och Höglandets Padelcenter kan vi meddela att vi kommit överens med Martin Thörnberg om ett kontrakt som gör att forwarden blir kvar i HC Dalen till och med 2022. Foto: Marcus Vilson.

 

Martin anslöt till HC Dalen runt jul och har sedan dess placerat sig i toppen av poängligan. En oerhört viktig spelare för föreningen och laget där hans rutin betyder mycket för lagets relativt unga trupp enligt, HC Dalens, huvudtränare och sportchef, Per Gustafsson:

-Det är inget snack om att Martin betyder mycket för laget både poängmässigt och med rutinen han bär med sig i ryggsäcken. Vi har en relativt ung trupp där han delar med sig av sin rutin och ledaregenskaper men samtidigt tävlar och ställer krav på sin omgivning och lagkamrater. Så, självklart betyder det oerhört mycket för hela föreningen att kunna knyta till sig en spelare av den kalibern Martin besitter.

Martin Thörnberg är glad över att få fortsätta arbeta med det roligaste han vet, nämligen att spela ishockey. Och att han trivs i HC Dalen råder det ingen tvekan om.

-Jag hade inget annat att göra så jag fick helt enkelt förlänga med Dalen. Nej, men ärligt så känns kroppen riktigt bra så det är fantastiskt roligt att få fortsätta spela ishockey som är det roligaste jag vet. Jag är tacksam över att få fortsätta i Dalen då jag trivs väldigt bra i föreningen, allt ifrån lagkamrater, tränare och personer runt laget, det är en väldigt professionell förening. Sen är det är väldigt rolig ishockey att spela i ATG Hockeyettan. Jag tycker ändå att jag trots att jag kom in sent och inte tränat på hela sommaren gjort det spelmässigt bra. Tänker faktiskt redan på nästa säsong då jag dessutom har en hel sommarträning och försäsong i ryggen, sådana saker driver mig. Dalen har något väldigt bra på gång och det känns fantastiskt roligt att få vara en del av den resan och att vi förhoppningsvis snart får spela inför våra fans igen, säger Martin Thörnberg.

Piotr Arvidsson 
Media & kommunikation 
HC Dalen