Per Gustafsson inför dagens match mot Mariestad

Vinna eller försvinna är det som gäller för Dalen som i eftermiddag spelar den andra matchen mot Mariestad BoIS i åttondelsfinalen. Vi tar en kort avstämning med huvudtränare Per Gustafsson inför dagens sammandrabbning.

 

Kniven mot strupen för HC Dalen i eftermiddag nr vi möter Mariestad i den andra åttondelsfinalen. Per Gustafsson och spelarna är medvetna om allvaret och har pratat igenom vad man behöver ändra på för att kvittera finalserien.

-Vi är inte nöjda med insatsen vi gjorde i Mariestad senast och det har vi pratat igenom, det var mycket som inte stämde både offensivt och defensivt. Vi har som sagt pratat mycket om vad vi behöver ändra på men framförallt diskuterat situationens allvar då det inte finns något annat än vinst annars är säsongen slut.

Till matchen ikväll så är alla spelare tillgängliga. Hur vi formerar laget kommunicerar vi ut senare under dagen.

Stötta oss hemifrån genom att köpa en soffbiljett så har du chans att vinna fina priser! Swisha 50kr till 123 102 17 73 märk din betalning med “soffbiljett” Halvapotten-lott värd 20kr ingår i köpet. Matchen ser du genom att klicka på denna länk: Mariestad-Dalen – Aftonbladet TV 

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen