HC Dalen förlänger med spelarduo

HC Dalen fortsätter att förstärka laget inför den kommande säsongen. I dagarna förlängde Per Gustafsson kontrakten med de båda backarna Isac Lagander och Jaeden Martin.

 

Lagbygget inför kommande säsong är i full gång för HC Dalen och Per Gustafsson som redan nu har hunnit en bra bit med att sätta nästa års trupp på pappret. Nu kan vi meddela att vi förlängt kontraktet med backarna Jaeden Martin och Isac Lagander med ytterligare ett år.

-Jaeden Martin har tagit flera kliv under säsongen och har spel i sig för en högre nivå vilket vi ska försöka att hjälpa honom med. Jaeden är en fysiskt stark spelare som gillar att smälla på, vilket han visar ute på isen. En viktig spelare i våran defensiv så det känns skönt att han valt att fortsätta sin ishockeykarriär hos oss. Kontraktet med Jaeden Martin gäller i ett år.

Isac Lagander som har Skillingaryds IS som moderklubb plockades under säsongen upp från HC Dalen J20 men fått begränsat med speltid under säsongen. Pelle Gustafsson ser en stor utvecklingspotential i den unga backen som även han skrivit på en förlängning med klubben.

-Isac har haft en lite knepig situation under säsongen men gjort det bra på träningar och de gånger han spelat. Så vi ser en stor utvecklingspotential i honom. En ung back som har framtiden för sig och är i ett tidigt skede i sin utbildning. Vi är säkra på att Isac kommer fortsätta ta kliv framåt i sin karriär. Kontraktet med Isac gäller i ett år.

 

Piotr Arvidsson
HC Dalen