JOSEFSSON: “Disciplinen blir väldigt viktig mot ett lag som Nybro”

Dubbelmöte mot serieledarna Nybro Vikings väntar HC Dalen och den fösta av matcherna spelas imorgon på Smedjehov och Oscar Josefsson framhäver disciplinen som en av nycklarna om det ska bli tre poäng imorgon.

– Disciplinen blir ruggigt viktig imorgon mot Nybro som är offensivt skickliga och har en riktigt bra spets. Samtidigt så är det viktigt att vi håller oss på isen, inte tar några onödiga utvisningar, och även får utdelning i special teams. Det gäller att vi är påkopplade från början och spelar disciplinerat så har vi all chans i världen att ta tre poäng imorgon.

Kan du inte se matchen på plats så går den att köpa på Hockeyettan Play och det gör du på den markerade länken här under:

KÖP MATCHEN HÄR!

Till matchen anordnar vi ett digitalt Halva Potten-lotteri där du redan nu kan köpa din lott. Lottpris 20kr/styck och vinnaren presenteras på våra sociala medier efter matchen. 

Ett smakfullt sätt att bidra till vår föreningsverksamhet!

Just nu kan alla som besöker McDonald’s i Jönköping både äta och göra gott. Till och med den 14 mars kan du beställa en HC Dalen & Co. innehållande en Big Mac & Co. med en extra cheeseburgare och valfri dippssås på McDonald’s Jönköping. För varje sålt mål går 5 kronor till lagkassan hos oss på HC Dalen. Så ta med lagkompisarna, släkten, kollegorna, vännerna till McDonald’s Jönköping och beställ vår meny, så får du både äta gott och göra gott. Varje meny gör skillnad!

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen