Felix Lidgren ny forward i HC Dalen

HC Dalen har idag gjort klart med forwarden Felix Lidgren. ”En skicklig forward som är duktig i både offensiven och defensiven”, säger Pelle Gustafsson, tränare och sportchef i HC Dalen.

 

HC Dalen har idag gjort klart med forwarden Felix Lidgren som var med och spelade upp Östersunds IK till Hockeyallsvenskan.

– Jag har försökt få Felix till HC Dalen de två senaste säsongerna så det blev väl tredje gången gillt nu. Felix är en riktigt duktig forward med offensiva skills samtidigt som han gör ett lika bra jobb i defensiven. Han var med och spelade upp Östersund till Hockeyallsvenskan och hade en bra poängproduktion så det är klart att ja är nöjd med att addera in honom i årets trupp.

– Dalen var det lag vi hade svårast för i kvalserien med Östersund vill jag minnas. Dom spelar en fartfylld hockey vilket kommer att passa mig. Jag hade ett bra samtal med Pelle där vi pratade om att utveckla mitt offensiva spel. I Östersund spelade jag samtidigt en hel del boxplay så jag skulle beskriva mig som en stark tvåvägsspelare. Jag ser fram emot att flytta till Jönköping och att få träffa spelarna i laget. En hel del av dem träffade jag på under min tid i Östersund så jag vet att det verkar vara ett riktigt härligt gäng så jag är sjukt taggad på att få spela i Dalen i höst, säger Felix Lidgren.

Kontraktet med Felix gäller i ett år.

FAKTA / LIDGREN
Född: 981012, Umeå
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd / vikt: 180 cm / 80 kg
Tidigare klubbar: Tyringe SoSS, IF Troja-Ljungby, Rögle BK, Mora IK, Östersunds IK

Piotr Arvidsson
HC Dalen