David Elmgren ny målvaktstränare i HC Dalen

David Elmgren återvänder till HC Dalen men i en ny roll som målvaktstränare. David har sedan tidigare flera år som målvakt i Dalen och gjorde flera framträdanden i klubben under förra säsongen. Martin ”Findus” Pettersson kommer fungera som ett bollplank/mentor åt David under säsongen, innan han helt kommer att satsa på yrkeslivet utanför hockeyn. Dalens tränare och sportchef Pelle Gustafsson om E

lmgrens nya roll:

 

-Det känns såklart väldigt roligt att David, som har ett väldigt stort hjärta för föreningen, valt att starta sin utbildning till målvaktstränare hos oss. Han känner klubben och många av spelarna väldigt väl samtidigt som han har ett driv, vilja och en härlig inställning så det känns väldigt kul att ha tillbaka Davve i en ny roll hos oss.

 

-Detta ska bli väldigt roligt och framförallt att få jobba med seriens två bästa målvakter som jag känner väl sedan tidigare. Klubben har en stor plats inom mig och det känns väldigt bra att ha ”Findus” som mentor att kunna bolla ideer och tankar med. Jag ser fram emot att ta nästa kliv i karriären, säger David Elmgren.

 

Piotr Arvidsson
HC Dalen