intervju med Sebastian Ehrenflod

Vi har tagit ett snack med Sebastian Ehrenflod om det nya kontraktet och varför det blev Dalen och vad han utvecklat under sina 4 säsonger hittills i Dalen tröjan.

Hur känns det att ha skrivit på ett nytt kontrakt med HC Dalen?

-Det känns kanon att ha skrivit på för ytterligare en säsong. Under de senaste säsongerna har vi visat att vi är ett lag att räkna med i ettan och det ska bli kul att se vad vi kan bjuda på till vintern.

Din femte säsong i Dalen blir det till vintern, vad har du utvecklat under åren i Dalen både som spelare och människa?

-Som spelare skulle jag säga att jag utvecklat min jämnhet i spelet både med och utan puck. Som person skulle jag säga att det är det mesta. Min första säsong i Dalen va året jag flyttade hemifrån och blev sambo. Nu några år senare har jag hund, villa och en fantastik dotter.

Kommande säsong, vad är målet individuellt och som lag?

-Målsättningen rent lagmässigt enligt mig är att ta sig förbi playoff 1, efter det kan allt hända. För min egen del är det att fortsatt vara en stabil back och bidra med pondus. 

Hur känns det att du blivit en publikfavorit i Smedjehov med ditt uppoffrande och fysiska spel?

-Haha, jag har alltid gillat att vara i centrum och i det heta situationerna på isen, om detta uppskattas av våran fantastiska publik på samma sätt som det uppskattas av mig är det bara kul.