Välkommen, Elias Andersson!

Mörrum Hockey säger hjärtligt välkommen till forwarden Elias Andersson, 21!

Alingsåskillen har spelat drygt 60 matcher i Hockeyallsvenskan för Tingsryd men kommer närmast från Skövde IK. Elias har tidigare varit utlånad till Goiset i två omgångar, så det är inget nytt ansikte som dyker upp i Jössarinken.

”Jag minns att alla runt laget var väldigt välkomnande. Nu har det dessutom kommit in nytt blod på många håll och det känns som att Mörrum har något bra på gång”.

Elias kommer att vara kvar i Skövde och jobba i ungefär en månad till. Sedan bär det iväg hem till Alingsås över sommaren innan flyttlasset går till Blekinge i augusti.

Goisets nye anfallare beskriver sig själv som en lugn kille som gillar att tillbringa tid med sina kompisar.

”I Mörrum vill jag gärna utveckla mitt spel och bidra med det som jag är bra på. Offensiven är min starka sida. Jag är snabb i tanken och bra framför motståndarnas mål, där jag är ganska duktig på att hitta ytor”.

Simon Skoog Peter i Mörrums sportgrupp kommenterar nyförvärvet så här:

”Elias har varit här tidigare, så vi är trygga med vad vi får. Det är en kraftfull och oöm spelare som gillar att driva på mål. Han har precis rätt profil för att passa in hos oss. Elias är ung och ser inte Mörrum som sin slutstation, utan vill utvecklas hos oss och sedan ta nästa steg i sin karriär. Det är exakt sådana spelare vi vill satsa på”.

Elias på Eliteprospects: Elias Andersson – Stats, Contract, Salary & More (eliteprospects.com)

LAGBYGGET 2024/25

#?? Leo Klavhed, b.
#26 Hugo Blomberg, b.

#11 Samuel Wälimaa, f.
#13 Khalid Ibrahim, f.
#24 Vilmer Stahmann, f.
#66 Mathias Kemppi, f.
#?? Elias Andersson, f.