Persman stannar i Mörrum!

Karl Persman, 20, förlänger med Mörrum Hockey!

”Det var inget svårt val. Jag kände en oerhörd gemenskap när jag anslöt till klubben i vintras. Jag blev direkt en i laget. Det har jag aldrig upplevt tidigare i seniorsammanhang”, säger Perra.

Persman anlände till Mörrum Hockey under juluppehållet och blev en stabil förstärkning på backsidan. Han ser redan fram emot nästa säsong.

”Det är lätt att prata om resultatmål, men det vi bör sätta fokus på är prestationen, det är den vi kan påverka. Kan vi få ihop laget lika bra på isen som utanför så kan detta bli riktigt roligt. Kan vi ta ytterligare ett steg i defensiven och jobba med spelet över 60 meter så är Allettan absolut inget orealistiskt mål”.

”Perra” tillbringar sommaren hemma i Örebro, där han jobbar. Men en och annan utflykt blir det förstås. I helgen hälsade han på bästa kompisen Hugo Frylén i Kungsängen, och naturligtvis blev det en runda golf.

”Du får gärna skriva hur det gick, haha! Mitt lag vann. Det kändes fint att få lite revansch på Hugo efter måltävlingen som vi körde på träningarna i vintras”.

Mathias Lönquist i sportgruppen säger så här om Karl Persman:

”Vi tog in Perra under säsongen eftersom han har egenskaper som vi saknade i laget. Han är bra i egen zon och står för någonting. Han är hård och rejäl och viker inte undan en tum. Han älskar att träna och tävla, oavsett om det är match eller träning. Det är oerhört betydelsefullt, det höjer nivån även på våra träningar”.

Persman på Eliteprospects: Karl Persman – Stats, Contract, Salary & More (eliteprospects.com)

Foto: Martin Eriksson/Brahe Media

LAGBYGGET 2024/25

#3. Tobias Brahm, b.
#15 Edwin Hansson, b.
#25 Karl Persman, b.
#26 Hugo Blomberg, b.
#?? Leo Klavhed, b.

#8 Hugo Frylén, f.
#11 Samuel Wälimaa, f.
#13 Khalid Ibrahim, f.
#24 Vilmer Stahmann, f.
#66 Mathias Kemppi, f.
#?? Elias Andersson, f.
#?? Hugo Mörnhed, f.
#?? Vilmer Grundström, f.