Tack för era insatser i Huddingetröjan

Här informerar vi om spelare från förra säsongens trupp som inte kommer att vara en del av lagbygget 22/23. Vi tackar dem alla för sina insatser i Huddinge Hockey och önskar dem lycka till.

Spelare:
Fabian Lundh
Efter flera fina säsonger i Huddinge kommer Fabian att avsluta sin karriär på denna nivå. “Fabbe” har varit en stabil pjäs för flera upplagor av vårt representationslag. Tanken är att han kommer fortsätta vara engagerad i klubben inom olika områden.

Christoffer Odljung
En spelare som visat vad ordet lojalitet betyder. Det är svårt att hitta en mer hängiven lagspelare än Christoffer men till nästa säsong kommer våra vägar att skiljas åt. Det är oklart om Christoffer kommer fortsätta att spela någon annanstans då han har svårt att få ihop hockeyn med jobb.

Felix Carenfelt
Felix kom in på lån under andra halvan av säsongen och visade i moment vilken skicklig spelare han är. Tyvärr saknas motivationen just nu för att lägga den tid och det engagemang som krävs för att fortsätta sin satsning hos oss. Vi önskar Felix lycka till.

Vi passar även på att tacka Marcus Lissäng och Martin Eklund som gjorde comeback när vi hade stora skadebekymmer i slutspurten. De kommer nu återgå till livet som hockeypensionärer och fortsätta att fokusera på det civila.

Här kan du följa lagbygget 22/23>>