Huddinge-produkten Alexander Svarvén klar för en återkomst

Alexander Svarvén kommer i år återfinnas i Huddingetröjan efter en utflykt till Vallentuna i fjol. Alexander som gjorde A-lagsdebut redan säsongen 2018-2019 har, trots sin unga ålder, redan gjort fyra säsonger i HockeyEttan. 

 

– Det känns väldigt roligt att få tillbaka Svarvén till klubben. Sättet vi kommer att spela på passar hans spelstil där skridskoåkning och att våga stänga ytor i mittzon är av högt värde, vilket är hans styrkor, säger Alexander Ytterberg och fortsätter:
– I våra diskussioner har vi haft samsyn på hur vi ska få ut det bästa av Alexander och jag ser framemot att se honom tävla i Huddingetröjan igen. Hans sätt att förbereda sig på och vilja att tävla är attribut vi också högt värdesätter och något som skapar bra förutsättningar för hela gruppen att prestera. Hans närvaro ökar konkurrensen och ger oss ett ännu bättre djup på en viktig lagdel.
 

 

Alexander kommenterar sin återkomst till Huddinge:
– Klubben ligger mig varmt om hjärtat då jag startade min karriär som ishockeyspelare i Björkängshallen. Jag vet vad det innebär att dra på sig Huddingetröjan och jag ser fram emot att kämpa med laget för att nå framgångarna som klubben och truppen förtjänar. När möjligheten dök upp och allt runt omkring klaffade så kändes det helt rätt att spela för Huddinge kommande säsong.

Här hittar du statistik om Alexander Svarvén>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>