Julius Selle Larsson ny forward till KHC

Julius Selle Larsson har skrivit på för Kalmar HC. Förra säsongen representerade 27-åringen HC Dalen där han noterades för 30 poäng på 38 matcher. Han var också med Kristianstad i kvalet till Hockeyallsvenskan där han fick uppleva att ta steget upp. – Det var en sjukt häftig upplevelse. Det är svårt att beskriva den känslan, säger huvudpersonen själv.

I dagarna skrev han alltså på för Kalmar HC. – Det känns riktigt bra. Jag mötte Kalmar ett par gånger förra säsongen och det kändes redan då att Kalmar hade en skön känsla runt klubben. Det ska bli väldigt inspirerande att spela för HC. Jag har höga förhoppningar inför nästa säsong.

Vad är dina förväntningar på nästa säsong? – De är som sagt höga. Jag vill fortsätta utvecklas som spelare. För laget ska vi komma till Allettan och där kan allt hända, säger Julius Selle Larsson och tillägger.

– Jag är grymt taggad på att dra igång säsongen.

Sportchefen Roger Nyström är väldigt nöjd med nyförvärvet.
– Det är en hårt jobbande forward som kommer passa in bra i vårt lagbygge. Vi är väldigt nöjda med att Julius har skrivit på för oss. Kontraktet är skrivet på 1 år.