Köping Hockey värvar

Köping Hockey har idag skrivit kontrakt med forwarden Alfred Bergman, som ansluter från Färjestads BK. Alfred har SHL rutin med sig i sitt bagage där han har varit med i 10 matcher i Sveriges högsta liga med FBK. han har också hunnit med att spela några matcher i Allettan med Forshaga förra säsongen.

Vi i köping Hockey är väldigt nöjda med denna värvning, tränaren Johan Hellström säger att Alfred Bergman är en spelartyp som saknades i Köping Hockey vilket gör att vi är väldigt nöjda med denna värvning.

Alfred säger följande själv om att komma till Köping Hockey:
-Det ska bli väldigt kul och känns bra, det är första gången jag inte kommer spela i Värmland för en klubb så det blir spännande också. Är van med småstäder så Köping som stad kommer nog passa mig bra.

Kan du beskriva dig själv som spelare?
—Jag en är stor powerforward som gillar när det blir fysiskt. Jag gillar att ha pucken och att vara framför motståndarmålet för att ge oss större chans att göra mål. Jobbar alltid hårt också oavsett vart på isen jag befinner mig. Skulle också vilja säga att jag har ett bra skott.

Vad gör du när det inte är hockey?
—Samlar på och spelar vinylskivor är en hobby jag har utanför isen, lite unikt och roligt. Annars är det gamla vanliga, med sport i mängder.

När går flyttlasset till Köping?
-På måndag!

Med det sagt så säger vi varmt välkommen till Köping Hockey!