Förlust borta mot Borås

Gårdagens bortamatch mot Borås blev en tight historia som slutar med förlust 2-1 efter övertid och Huddinge får därmed med sig 1 poäng ifrån matchen.

Huddinge startar matchen bra och efter ca 7 minuter spel tar man också ledningen med 1-0 i powerplay genom Victor Ahlström och det resultatet står sig perioden ut. I den andra perioden blir det 1 mål och det är Borås som kvitterar till 1-1. Resterande del av ordinarie speltid skapar båda lagen flera heta målchanser som borde resulterat i något mer mål men båda målvakterna spelar riktigt bra matchen igenom, vilket gjorde att resultatet 1-1 stod sig även efter 3 spelade perioder och matchen gick till förlängning.

I förlängningen drar Borås det längsta strået och avgör matchen genom att sätta 2-1 pucken i powerplay.

Statistik ifrån matchen:

Borås HC – Huddinge IK: 2-1 efter OT (0-1, 1-0, 0-0, 1-0)

Publik: 634 personer.

Nästa match spelas borta imorgon söndag 15/1 mot Tyringe och matchstart är klockan 16:00.