Nedsläpp idag 16.00: Senaste nytt inför Tyringe hemma!

Mörrum Hockey tar idag emot Tyringe SoSS. Nedsläpp är 16.00. Goiset jagar tredjeplatsen, som leder till kval till Allsvenskan, medan gästerna slåss för att undvika de två sista platserna i tabellen. Det är med andra ord oerhört mycket som står på spel i Jössarinken.

”Vi möter ett bra lag. Som jag ser det har Tyringe förtjänat fler poäng än vad de faktiskt lyckats få ihop, sett till hur de spelat. De är ute efter poäng idag, så det kommer att bli en kamp i 60 minuter. Vi måste vara påkopplade direkt från start och spela vår hockey. Vi ska släppa pucken snabbt, ha en hög forechecking och försöka komma ned bakom deras backar”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Marcus Paulsson, Hugo Frylén, Mathias Kemppi och Samuel Wälimaa är tillbaka i laget efter avstängningar, sjukdomar och skador.

Saknas gör fortfarande Tobias Brahm och Jack Stjenqvist, liksom Emil Andersson och Joel Kinnander som är sjuka.

”Idag får vi klara oss utan våra juniorer, eftersom J20 spelar en viktig match borta mot Krif och har chans på serieseger”, säger Richard Melkersson.

Kvällens Goisare idag är Bengt-Anders Bornéus (tidigare Svensson). Han kommer att finnas på plats i huvudentrén från 15.00 och hälsa publiken välkommen till Jössarinken, dela ut programblad och snacka gamla hockeyminnen.

Biljett till matchen köper du HÄR.