Irrationell snabbskrinnare klar för Brödernas/Väsby

Den kvicka och aviga forwarden Jacob Samuelsson är klar för Brödernas/Väsby. Han ansluter närmast från Huddinge och där han för två säsonger sedan blev Hockeyettans poängbästa junior.

Vi säger varmt välkommen till Jacob Samuelsson. Det är en ung och hungrig forward med Huddinge som moderklubb som gått hela vägen i deras egna led och där han gjort två fulla hela säsonger med dem i Hockeyettan.

Jacob är en spelare som oftast syns. Det trots att han endast mäter 175 centimeter i strumplästen. Hans utmärkande drag är nämligen hans blixtrande fina skridskoåkning. Den har nämligen en enorm utväxling och där han där till även besitter ett riktigt fint spelsinne vilket gör honom väldigt svårfångad för motståndarförsvaren. Den tjugoettåriga högerfattade forwarden tog vägen in till Huddinges A-lag från deras egna juniorled och blev redan den första säsongen Hockeyettans poängbästa junior.

Den senaste spelade säsongen tog Jacob ytterligare kliv och han kom tvåa i Huddinges interna poängliga under vårserien. Vi känner väl till Jacobs kapacitet efter våra duster mot Huddinge de senaste säsongerna och där hans explosivitet i spelet verkligen har stuckit ut.

Sportchef Tom Tärnström om Samuelssons intåg till truppen.

– Jacob är en forward som jag fastnat för när vi mött Huddinge senaste säsongerna. Han har varit ett ständigt hot med sin fart, skicklighet och arbetskapacitet. Han är en användbar spelare med bra attityd som vi tror att det finns stor potential i.

Vid pennan,

Krister Holmgren

Foto: Erik Kruse