”Wasse” é klar

Carl Wassenius kom tillbaka lagom innan att transferfönstret stängdes. Direkt visade han med all önskvärd, tydlighet sina spetsegenskaper – framför allt i slutspelet och kvalserien, där han vann hela poängligan på 23 poäng. Därför känns det oerhört skönt att poängmakaren stannar kvar i Brödernas/Väsbys fortsatta satsning mot Hockeyallsvenskan.

Det är få spelare på denna nivå som gör den skillnaden som han gör i den offensiva zonen. Han är såväl en speldosa som målskytt. På 26 matcher stod Wassenius för hela 34 poäng. Det genom tolv mål och tjugotvå målgivande assist. Det är siffror som är väldigt talande för hans kvalitet, och det känns fantastiskt kul att han kommer att fortsätta tjusa publiken med sina härliga trollkonster med klubba och puck.

– ”Wasse” har spetsegenskaper som är unika på denna nivå. Man märkte direkt hur mycket han bidrog till vår offensiv, när han kom in på slutet av förra säsongen. Det känns, så klart,  oerhört bra att ha honom med från start nästa säsong, säger sportchefen, Tom Tärnström.

Häng med i lagbygget – klicka här

Vid pennan:
Krister Holmgren
Foto: Mikael Einarsson Nisser