Mörrum åker ner till Skåne – vill studsa tillbaka mot Tyringe

Matcherna duggar tätt och ikväll är det dags för den fjärde omgången av totalt 18 när vi beger oss ner till Skåne för match mot Tyringe. Efter säsongens största plump senast så är det hög tid att studsa tillbaka ordentligt. Inför kvällens match gäller följande förutsättningar.

Matchstart: Onsdagen den 8:e januari klockan 19.00

Arena: Tyrs Hov Sportcentra, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: Matchen sänds på Hockeyettans plattform. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

Hockeyettan Södra Vår: Nu är det dags igen och ni kanske undrar vad det är som vi spelar om? Så här ligger det till!

Serien består av 7 lag. De 7 lag som kom 6-12 i Hockeyettan Södra. Dessa lagen möter varandra 3 gånger. Vissa 2 gånger hemma och vissa 2 gånger borta.

När vi spelat 18 matcher så går lag 1 i serien till Playoff 1. Lag 2 till 5 har spelat klart för denna säsongen och är kvalificerade för Hockeyettan Södra 2020/21. Lag 6 och 7 spelar en kvalserien på 6 lag, 2 från Hockeyettan Södra och 4 lag från Hockeytvåan om 2 platser att kvalificera sig för spel i Hockeyettan Södra 2020/21.

Läget i truppen: Till kvällens match mot Tyringe så är alla spelare tillgängliga och ikväll så kommer även lånespelarna Oliver Nilsson (Tingsryd) och Dennis Finn-Olsson (Kristianstad) att medverka.

// David Särnby